Egy rejtélyes hely

Ahol életetek egyik legizgalmasabb kalandja vár Rátok

A szabaduló szobák rejtélyes világával 2014-ben ismerkedtünk meg, szerelem volt első látásra. Családjainkkal, barátainkkal és munkatársainkkal már számos szobát kipróbáltunk, s a kaland valamennyiünket rabul ejtett.

Elkezdtük hát saját szabadulós játékaink kialakítását, hogy Ti is átélhessétek életetek egyik legizgalmasabb, legszórakoztatóbb kalandját.

Veszprémben 2015 áprilisában nyitottuk az IQ Bázist 4 különböző tematikával: a Cella, a Csomagmegőrző, az Időgép és a Nyomozóiroda hamar meghódította a város különleges kikapcsolódásra vágyó lakosait.

Pécsen 2015 októberében 2 különleges szoba indult útjára: a Kocka és a Gyűjtő a szabaduló játékok műfajának legkiválóbb, abszolút egyedi képviselői.

Székesfehérváron 2016 áprilisban a játékosok visszajelzései alapján a legjobbak egyikének tartott Code13-as szoba ötleteire épülő Vírus nevű tematikával, majd rövidesen új fejlesztésünkkel, a történelmi ihletésű Rejtekhellyel jelentkeztünk.

S a történetnek ezzel még nincs vége! Sőt, csak most kezdődik! A korábban nagy sikerrel futó T-helyszín és a csúcstechnológiás informatikai eszközökkel megspékelt meglepetés szobánk már elérhető Veszprémben!

Jártál már nálunk? Írd meg a véleményed!

Kérlek regisztrálj, vagy jelentkezz be a vélemény íráshoz.

Vélemények rólunk

 1. Volt már részed valamelyik izgalmas kalandban? Írd meg nekünk, várjuk a véleményed :)

  IQ Bázis | 2015.03.15. 17:52

 2. Nagyon szuper volt, köszönjük a játékot! Jó, hogy ilyen nehéz a pálya, rengeteg jó ötlet van benne.

  IQ Bázis | 2015.10.16. 16:49

 3. Az tetszett, hogy izgalmas volt, és úgy éreztük, mintha tényleg nyomozók lennénk, és nem tűnt egyszerűnek.

  IQ Bázis | 2015.10.27. 15:49

 4. Nagyon élveztük a játékot, a látszólag üresnek tűnő szobában elrejtett rengeteg feladvány megoldása nagyon izgalmas volt :) Köszönjük szépen, hamarosan újra megyünk :)))

  bettiia | 2016.07.22. 18:27