ELÉRKEZETT A TE PILLANATOD, HOGY KINYISD A KÖNYVET

vidd & játssz!

Egy rejtélyes könyvről szóló történet járja be a világot, és egyre több egybehangzó beszámoló erősíti meg, hogy a történet igaz. A titokzatos könyv mindig akkor és ott jelenik meg, amikor és ahol valaki számára épp elérkezik a pillanat, hogy feltáruljon előtte a Titkok Könyvének legendás rejtélye, és birtokba vehesse a kincset, amit a könyv tartogat számára.

A játék programját és kellékeit úgy terveztük meg, hogy bármilyen helyszínen gyorsan berendezhető és játszható legyen. Erről a játékhoz tartozó használati utasítás gondoskodik. Ez így néz ki a gyakorlatban: ha foglaltál nálunk egy időpontot, akkor a megbeszélt időpontban átadunk Neked mindent, ami a kincskereső küldetéshez szükséges. Amikor megérkezel az általad választott helyszínre, körülbelül 10 perc alatt minden általunk előkészített kelléket a helyére tudsz tenni, követve a játék-leírás tippjeit. A megérkező vendégeknek fogalmuk sem lesz arról, hogy mi vár rájuk, míg a játék kezdetét nem veszi. Neked, mint játékvezetőnek csak a játék kezdetéig – azaz a kellékek elhelyezéséig – van szereped. A játékosok közé Te is beállhatsz, ugyanis attól, hogy elhelyezted a játék kellékeit a játéktérben, semmivel sem fogsz többet tudni a feladatokról, mint a többi játékos. A feladatok a játékvezető beavatkozása nélkül vezetik a játékosokat a küldetés egyik állomásáról a másikra, amíg fel nem tárják a végső rejtekhely titkát. A megoldókulcsot is megkapod a készlettel, de ha Te is játszani szeretnél, akkor abba csak szükség esetén nézz bele.

“Vidd&Játssz!” küldetések lényege:

Küldetésenként 10-15 rejtélyes feladvánnyal kell szembenézniük a játékosoknak.

Ahhoz, hogy a Titkok könyvén a lakat kinyíljon, erőpróbák hosszú során kell bizonyítanod a rátermettségedet. Azokat, akik a kalandban Veled tartanak, oszd három csapatra, mert minden állomáson három feladat vár Rátok, három színnel jelölve. Ne feledjétek, hogy a három csapat egy célért küzdd, és csak együtt juthattok el a Titkok titkáig.

A résztvevők száma minimum 3, maximum 12 fő. Az ajánlott minimum életkor 14 év.

A játékidő 60-90 perc. Ez függ a játékosok létszámától, összeszokottságától, dörzsöltségétől, hasonló „szabadulós” játékokban szerzett tapasztalatától.

A játék bérleti díja 10.000 Ft, amennyiben vállaljátok, hogy a végső meglepetést Ti (mármint a játékvezető) helyezitek el az utolsó dobozban a játék kezdetén. Ha szeretnétek, hogy erről mi gondoskodjunk, a játék ára 12.000 Ft. Fizetni készpénzben az átvétel helyén és időpontjában lehet. A játékot az átvételét követő nap reggel 8-ig kell visszajuttatni az átvételi pontra, függetlenül az átvétel pontos időpontjától. FIGYELEM! Ha nem érkezik meg hozzánk időben a csomag, újabb napidíjat (10.000 Ft) számítunk fel.

 

Foglalj időpontot most

Loading...